Poslední šance! Získejte bonus 2 500 Kč ke své hypotéce.

Equabank nabízí hypotéky bez poplatku

Zařídím vám nejen hypotéku Equabank bez poplatku, ale také s nejnižším úrokem (foto: pixabay.com).

Equabank má v ceníku za poskytnutí hypotéky standardně poplatek 2 800 Kč. Nyní se rozhodla odpustit tuto částku všem klientům, kteří se rozhodnou pro její hypotéku. Je to opravdu taková pecka, nebo je to akce „nechci slevu zadarmo“? To a také jak na tom je v porovnání s ostatními bankami se dozvíte v následujícím článku.

Pro jaké hypotéky Equabank to platí?

Tato akce se vztahuje na všechny hypotéky Equabank (hypotéky na bydlení, refinancování hypoték, americká hypotéka) a je určena všem klientům (stávajícím i novým).

Podmínky akce jsou, že podepíšete do 16. 6. 2017 žádost o Equabank hypotéku a současně do 30. 6. 2017 uzavřete smlouvu. Tuto akci lze kombinovat s další akcí Equa nabízí 5 000 Kč.

Dále se tato akce vztahuje jen na fixace úrokové sazby pro 3 a 5 let. Nicméně jak ukazuje následující tabulka, pokud by Equabank chtěla poplatek za poskytnutí hypotéky byla by spíše osamocena.

BankaPoplatek za poskytnutí hypotéky
Česká spořitelna0  Kč
Komerční banka2 900 Kč
Raiffeisenbank0 Kč
Unicreditbank2 500 Kč
Sberbank0 Kč
Expobank0,25 % z poskytnuté částky, min. 2.900 Kč
Hypoteční banka0 Kč
ČSOB0 Kč
Wüstenrot hypoteční banka2 400 Kč
mBank0 Kč
Moneta0 Kč
Equa0 Kč
Oberbank0 Kč
Stavebí spořitelna České spořitelny0 Kč

Zdroje: Jednotlivé banky

Je to pro vás hypotéka Equabank vhodná?

To zjistíte snadno např. díky hypoteční kalkulačce. Zde získáte první porovnání s ostatními bankami. Také to můžete se mnou nezávazně probrat, stačí napsat na tomas@hypotekyjanecek.cz, nebo zavolejte na +420 605 44 65 43.

Volejme si, potkejme se. Nezávazně.