Poslední šance! Získejte bonus 2 500 Kč ke své hypotéce.

Jarní akce pro Wüstenrot hypotéky

Wüstenrot hypotéky jsou nyní bez poplatku. Poradím vám, kde ušetříte ještě víc.

Máme tu jaro a Wüstenrot hypoteční banka se rozhodla vylepšit podmínky pro poskytování svých hypoték. Nabízí klientům širokou paletu slev, aby obstála v konkurenčním boji. Přečtěte si tento článek, de srozumitelně vysvětluji, kterých hypoték Wüstenrot se novinky týkají, co všechno získáte a zdali opravdu ušetříte.

Jarní akci Wüstenrot hypoteční banky bych s dovolením rozdělil na dvě části.

1. Wüstenrot hypotéka bez poplatků

Tady bohužel musím konstatovat, že se jedná o akci, která není zas tak akční, neboť se vztahuje na účelové hypotéky (např. na koupi bytu, stavbu domu, nebo koupi domu vč. refinancování) a na americké hypotéky ovšem jen pro 3letý fix!

Toť vše. Ušetříte 2 400 Kč. Abyste na akci dosáhli, musíme žádost doručit na centrálu Wüstenrot hypoteční banky nejpozději do 31. května 2017 (včetně). Skvělé že?

2. Wüstenrot hypotéka s odhadem za 1 000 Kč

Druhou akcí je sleva na poplatku za odhad, kde místo 4 800  Kč zaplatíte v případě refinancování jen 1 000 Kč. Tedy za předpokladu, že  nebudete schopni dodat stávající odhad.

A ten nebudete schopni dodat např., když jste si u předchozí banky nechali dělat interní ocenění, které bylo tehdy zdarma (možná).

Uvažujete o hypotéce?

Protože pokud ano, nabízím vám mnohem víc. Pokud si necháte vyřídit hypotéku od Wüstenrot hypoteční banky ode mne odhad máte zdarma.

Dále pak vám nabízím nezávazně se mnou probrat jaká hypotéka by byla pro vás nejvhodnější. Stačí napsat na tomas@hypotekyjanecek.cz, nebo zavolejte na +420 605 44 65 43.

Wüstenrot hypotéku si také můžete porovnat s ostatními v hypoteční kalkulačce.

Volejme si, potkejme se. Nezávazně.