Poslední šance! Získejte bonus 2 500 Kč ke své hypotéce.

Jsem urputný hypoteční specialista

Hledáte výhodnou hypotéku? Poraďte se s hypotečním specialistou. Ušetříte čas a peníze.

Abyste dostali, to, co chcete, musíte být urputní. Je jedno jestli jde o holku (kluka), práci, podnikání, nebo hypotéku. Ukáži vám, jak pracuji, abyste dostali vždy tu nejlepší hypotéku.   

Malý hypoteční specialista a Dakar

Vždycky mě fascinovala soutěž Rallye Paříž – Dakar. Začal jsem se o ni zajímat už jako kluk, hlavně poté, co odstartoval Karel Loprais se svojí Tatrou v roce 1986.

Že tehdy nezvítězil? No a co, byl urputný, a proto se mu to už o dva roky později podařilo.

A pak ještě a pak ještě jednou. No a pak ještě třikrát.

Pak už to nebyla žádná zábava, protože vítězství sbírali Rusové, hlavně Čagin na svém „sériovém“ Kamazu.

O to víc mne potěšilo, když jsem si přečetl tento článek o to, co dokázala Gabriela Novotná, naše první motorkářka na Dakaru.

Zase byla v tom síla urputnosti, chuť dokázat něco, co druzí nesvedou.

Když hypoteční specialista vyroste

To sledování Dakaru na černobílé Oravě asi ve mně něco zanechalo a postupně se přeneslo i do mé práce.

Nejprve jsem pracoval jako řadový finanční poradce, který rozumí všemu, nicméně postupem času jsem zjistil, že specializace, ať už v jakémkoliv oboru, je mocnou zbraní.

Nabízí totiž dokonalou znalost problematiky, a to třeba i o půlnoci, což znamená, že když řešíte nějaký problém, se specialistou jdete na jistotu.

A když se k tomu přidá urputnost a chuť dělat věci jinak než ostatní, pak získáte skvělý základ pro novou službu.

Jak funguje moje práce?  

S klienty jednám denně, každý je jiný, ale jedno mají společné, chtějí co nejvýhodnější hypotéku a chtějí s tím strávit, co možná nejméně času. 

Samozřejmě, že pro každého je nejvýhodnější něco jiného. Zjednodušeně se dá říci, že je to ta nejlevnější, ale postupem času se ukazuje, že je úspěch nějakou hypotéku vůbec získat.

Jak píši v tomto článku, banky letos začínají opět přitvrzovat a na podmínkách získání hypoték je to znát.

Nicméně konec strašení, kvůli tomu jste to nezačali číst. Zde je jasný popsaný jasný postup:

 1. Základem je detailní analýza

Nejprve provedu základní analýzu, tzn. udělám si jasný obrázek o vašem záměru (na co potřebujete hypotéku, kolik lidí bude žádat, jaký máte příjem a závazky, váš věk, struktura rodiny a jakou máte představu o financování svého záměru).

2. Otestuji váš záměr u většiny bank

Vzhledem k tomu, že zprostředkovávám hypotéky od 16 bank, tak u každé z nich otestuji váš záměr dle bodu 1. Výsledkem je, že víte během chvilky, kde na hypotéku dosáhnete.

A to nemusíte nikam chodit! Ušetřím vám hromadu času, což se hodí hlavně u koupě přes realitku.

3. Zajistím nabídky na míru

Pokud budete chodit po bankách v první řadě vždycky dostanete úrok podle aktuálního sazebníku a plné poplatky. Nic moc, co?

Proto udělám maximum, abyste dostali individuální sazbu a je jedno u jaké banky, prostě sazbu par excellence.

Samozřejmě stav ideál je, aby to bylo u vaší banky. S tím souvisí zase úspora času, neboť většinou není třeba dokládat další potvrzení příjem. Například pokud vám chodí mzda na účet, banka si sama spočítá bonitu.  

4. Pomůžu se smlouvami

Obrovská výhoda oproti jiným finančním poradcům. Jsem právník a pomůžu vám nastavit smlouvy jak s realitkou, tak s prodávajícím, abyste měli ošetřenu i variantu, že třeba nedostanete hypotéku a nepřišli tak o zálohu, nebo provizi.

5. Zkompletuji úvěr

Toto nabízí každý, nicméně podstatně se liší samotné provedení. Tam kde v bance dostanete seznam podkladů a běháte od čerta k ďáblu, nebo vám klasický finanční poradce řekne na další schůzce, že potřebuje ještě to a pak ještě to…a to…, tak já již mám od počátku jasno, co je třeba doložit.

Většinu podkladů zajistím sám, nebo připravím tak, abyste s papírováním trávili minimum času.

6. Jdu s vám do banky

Mám pro váš případ vyšetřen dostatek času a to znamená, že i na podpisy smluv půjdu s vámi do banky.

Věřte mi, že se to hodí, těch informací je tolik, že většinou jde z toho hlava kolem. Proto i na místě vám vše znovu vysvětlím, abyste měli přehled o své hypotéce.

7. Vyřeším čerpání

Jakmile je v bance hotovo je třeba dodat poklady na čerpání tzn. jít na katastr, do pojišťovny apod. To vše opět zařídím za vás, vy můžete jít v klidu do práce, nebo za zábavou.

8. Poskytuji následný servis

Neprodávám produkty, tzn. sjednáním hypotéky moje práce nekončí. Nová legislativa vám dnes navíc umožňuje celkem efektivně splácet hypotéku, a to prostřednictvím mimořádných splátek.

Takže se starám nejen o to, ale mám pod kontrolou také konec vaší fixace a v rámci refinancování hypotéky vám připravím aktuální porovnání bank, abyste si mohli vybrat opět hypotéku, co vám bude nejvíce sedět.

Proč tedy využít služeb hypotečního specialisty?

Ušetřím vám čas a peníze. Hlavně hypotéku se mnou můžete řešit i v době, kdy v bance mají zavřeno. Pak také udělám maximum proto, abyste dostali to nejlepší, co je na trhu k dostání.

A hlavně, vše zařídím za vás, vy se o nic starat nemusíte. Hledáte výhodnou hypotéku, nebo se jen rozhlížíte? Každopádně obojí se mnou můžete nezávazně probrat.

Stačí napsat na tomas@hypotekyjanecek.cz, nebo zavolejte na +420 605 44 65 43.

Volejme si, potkejme se. Nezávazně.