Poslední šance! Získejte bonus 2 500 Kč ke své hypotéce.

PRODÁNO: Krásný byt 3+kk ve Zlíně

Nádherný byt 3+kk ve Zlíně - Jižní Svahy, ulice Podlesí V.

Podařilo se nám prodat opravdu výjimečný cihlový byt ve Zlíně – Jižní Svahy na ulici Podlesí V s tak krásným výhledem na město, že to musí chytnout za srdce i Pražáka. 

Byt je velmi prostorný, užitná plocha 147 m2, dispozičně 3+kk, přičemž mu dominuje krásně řešený obývací pokoj, ze kterého se dostanete na dvě lodžie a terasu! Skvělým benefitem je zasklení obou lodžií

Kuchyňský kout je zařízený moderní linkou do tvaru L se sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou a digestoří.

Obrovská terasa má tvar čtverce, takže se sem pohodlně vejde vše, co budete potřebovat na příjemné letní lenošení. Navíc je chytře řešena a poskytne vám dokonalé soukromí.  

Byt se nachází ve 4., předposledním patře, a je zde opravdu klid. Pro milovníky klidu jako stvořený. 

Ze vstupní chodby se dostanete do prostorné koupelny s WC, kam pohodlně dostanete pračku i sušičku. V koupelně se nachází vana, umyvadlo s umyvadlovou skříňkou, zrcadlo, komoda, otopný žebřík a připravená přípojka na pračku.

Z chodby dostanete do dvou samostatných neprůchozích pokojů. V předsíni i obou pokojích najdete vestavěné skříně z kvalitních materiálů.

Parkovat můžete bez problémů před domem. Cena na vyžádání.

Volejme si, potkejme se. Nezávazně.