Poslední šance! Získejte bonus 2 500 Kč ke své hypotéce.

Prodej krásné chaty v srdci Vysočiny

Ideální pro dokonalou rekreaci.

Milujte klid a chcete si opravdu odpočinout od městského shonu? Pak je tu pro vás naprosto výjimečná příležitost ke koupi. Půvabná dřevěná chata v malebné lokalitě Sněžné – Podlesí nabízí ideální útočiště pro milovníky přírody.

Tato idylická chata je skvělou investicí pro ty, kteří hledají něco výjimečného. Nachází se v krásné přírodě Žďárských vrchů, nedaleko rybníku Milovy a nejvyššího vrcholu Českomoravské vrchoviny, Devíti skal.

Místo je skvělé také pro milovníky sportu neboť zde najdou neomezené možnosti pro aktivní vyžití. V zimě je to vyhlášený ráj všech běžkařů. Okolní lesy jsou rájem pro houbaření. A při tom je to kousek od Nového Města na Moravě.

Chata je řešená jako třípatrová, dřevěná, montovaná stavba na kamenné podezdívce se sklonitou střechou. V přízemí se nachází kuchyňka, koupelna s vanou a společenská místnost a technickým koutem pro boiler. V prvním patře je obývací pokoj s kuchyňským koutem, umývárnou a samostatným WC. V posledním patře je ložnice až pro 4 osoby. Nad ložnicí se ještě nachází prostor, půdička pro možnost uskladnění věcí.

Chata je plně vybavená a zařízena nábytkem na míru, s lednicí a mikrovlnnou troubou. Je připojena na vlastní studnu s pitnou vodou. Odpad je do jímky.

Na pozemku se nachází samostatně stojící dílnička a dřevník na uskladnění briket a nářadí. Vytápění zajišťují kamna umístěná v přízemí, které bez problémů vytopí celou chatu za pár chvil. V chatě jsou navíc akumulační kamna jako záložní zdroj tepla, který se dá nastavit před příjezdem, takže v zimně přijedete do příjemně vyhřáté chaty.

Pozemek je svažitý, bohatě osázený zelení zajišťující dokonalé soukromí. Ohraničený je po celé délce živým plotem. Prohlídky, které určitě doporučujeme, jsou možné po domluvě. Zajistíme nejvýhodnější hypotéku.

  • zastavěná plocha 39 m²
  • užitná plocha 105 m²
  • pozemek 831 m²
  • zahrada 792 m²
  • cena vč. provize, právního servisu a poplatků na KN 3 690 000 Kč

Volejme si, potkejme se. Nezávazně.